Vloeren

Toe aan een nieuwe vloer? Vloerbedekking is een verzamelnaam voor materialen om de vloer mee te bedekken. Vloerbedekking kan van natuurlijke materialen of kunststof gemaakt zijn. Het kan zacht of hard zijn en de kleur of het ontwerp speelt een belangrijke rol bij de inrichting van een kamer.

 

Met zachte vloerbedekkingen creëert u een zachte basis voor uw vloer. Met deze vloerbedekking krijgt u veel comfort en een betere akoestiek. Wanneer u kiest voor een ondertapijt wordt dit effect nog eens versterkt. 

 

Harde vloeren brengen weer andere voordelen met zich mee. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden, slijtvast en bieden een ruime mogelijkheid qua motieven, vormen en kleuren.

 

PVC vloer mooi en tijdloos! F. Baakman   

Laat je trap bekleden door Ferdinand Baakman uit Didam 

Vinyl vloer groot aanbod bij Baakman in Didam 

Laminaat vloeren bij woninginrichting F. Baakman  

Tapijt vloeren laat je leggen door Baakman in Didam  

Laat jouw unieke vloerkleed maken bij Baakman in Didam  

Marmoleum projectinrichting door Baakman  

Kunstgras laten leggen door F. Baakman in Nieuw-Dijk 

Merken

Wij bieden een breed assortiment vloeren met merken zoals Ambiant, Bonaparte, Desso, Forbo, Gelasta, Gerflor, Hamat, MFloor, Parade, Tété, TFD en VivaFloors.

 

Advies nodig?

Kijk voor onze openingstijden onderaan de website en kom langs voor advies. Liever langs komen buiten onze openingstijden? Geen probleem! Neem telefonische contant met ons op of vul ons contactformulier in op de website.

partner logo's