Vloeren

 

Toe aan een nieuwe vloer? Vloerbedekking is een verzamelnaam voor materialen om de vloer mee te bedekken. Vloerbedekking kan van natuurlijke materialen of kunststof gemaakt zijn. Het kan zacht of hard zijn en de kleur of het ontwerp speelt een belangrijke rol bij de inrichting van een kamer.

 

Met zachte vloerbedekkingen creëert u een zachte basis voor uw vloer. Met deze vloerbedekking krijgt u veel comfort en een betere akoestiek. Wanneer u kiest voor een ondertapijt wordt dit effect nog eens versterkt. Enkele voorbeelden van zachte vloeren zijn:

Tapijt / tapijttegels en Karpetten

 

Harde vloeren brengen weer andere voordelen met zich mee. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden, slijtvast en bieden een ruime mogelijkheid qua motieven, vormen en kleuren. Onder harde vloerbedekking verstaan we:

PVC-stroken of tegelsVinyl, Linoleum en Laminaat.

 

Moeite met een keus maken? Kom naar onze winkel. Zo kunnen wij u advies geven bij het maken van een keus. Kijk voor onze openingstijden onderaan de website. Liever langs komen buiten onze openingstijden? Geen probleem, u kunt gemakkelijk telefonisch of per mail een afspraak met ons maken.

partner logo's