PVC vloeren

PVC stroken zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en gemakkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken.

 

Ook zijn pvc vloeren uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming.

  

Ze geleiden uitstekend en zorgen dus voor een snelle warmteafgifte in de ruimte. Daar waar vele vloeren een isolerende werking hebben, is de PVC vloer door zijn goede warmtegeleiding  een prima alternatief voor bijvoorbeeld een parket- of laminaatvloer. Dankzij de kunststofkern van hoge kwaliteit is een PVC vloer bovendien waterdicht en geluiddempend. 

 

Wat erg belangrijk is bij een PVC vloer is het opstookprotocool. Het uitvoeren van het protocol gebeurt altijd vóór het aanbrengen van de vloerbedekking en niet als de vloer al af is. Download hier het opstookprotocol.

 

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keus. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden of vul ons contactformulier in! Bekijk hieronder alvast een aantal pvc vloeren die gelegd zijn door onze vakmannen. 

 

partner logo's