Houten jaloezie

Houten jaloezieën in de kleur zwart zijn trendy. Ze passen bij verschillende interieurstijlen en zijn stijlvol.

 

Houten jaloezieën zijn een tijdloos product en geschikt voor elk interieur. Een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit en jaloezieën geven de perfecte lichtregulering. Van licht tot donker, u bepaalt het helemaal zelf met één simpele beweging! Hiermee doseert u exact de intensiteit en de richting van het zonlicht die uw kamer binnenkomt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Verschillende materialen, lamelbreedtes en extra opties als o.a. ladderband maken het product geschikt voor elke ruimte. Bij kleine ramen adviseren we smalle lamelbreedtes zoals 25 of 35 mm en bij grote ramen de 50 mm. Wil je met houten jaloezieën op maat een shutterlook creëren, dan is de 65 mm perfect. Of kies je voor een Megaview®? Dit is een uniek systeem waardoor twee lamellen over elkaar heen schuiven, hierdoor wordt er een grote doorkijk gecreëerd. 

 

Of kies je voor elecktrische houten jaloezieën? Bedien eenvoudig via de afstandsbediening of de app. Het is ook mogelijk om timers en scènes bij de elektrische jaloezieën in te stellen. Kom langs in onze winkel om de collectie te bekijken. 

 

 

partner logo's