Binnenzonwering

Zonwering is de verzamelnaam voor allerlei constructies die de overlast van zonlicht en warmte ten gevolge van zonlicht moeten tegengaan. Dat is een kerntaak van zonwering, maar al lange tijd niet zijn enige taak. We gebruiken dan ook liever de term raamdecoratie, want dit is met de vloer en de wanden van je huis de eerste stap om je woning sfeer en stijl te geven.

 

Jouw eigen stijl. Er zijn oneindig veel mogelijkheden in raamdecoratie. De keuze die je maakt is persoonlijk, en kan gaan van klassiek tot erg strak design, en alles daar tussenin; romantisch of stoer, kleurrijk en levendig of juist rustgevend en aards. Als het maar voldoet aan jouw woonwensen en past bij jouw smaak.

 

 

Binnenzonwering bij Baakman JalozieVan licht tot donker, u bepaalt het helemaal zelf met één simpele beweging! 

 

Lamellen voor je kantoor nodig? F. Baakman in DidamLamellen zijn toepasbaar op rechte, ronde en trapezium ramen.  

 

Rolgordijnen kopen in Didam? Bij F. BaakmanRolgordijnen zijn een traditioneel product welke heel goed gecombineerd kunnen worden met overgordijnen of inbetweens. 

 

 

Plissé zonwering bij woninginrichting Baakman in DidamDe veelzijdige en zeer decoratieve Plissés zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm.

 

Duette zonwering bij woninginrichting F. Baakman Duette’s hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn.

 

 

Op zoek naar een perfect fit systeem? F. BaakmanIdiaal voor Aluminium en kunstof kozijnen

 

 

Facetlicht, Duorolgordijn of multishades bij F. BaakmanEen Facetlicht wordt ook wel een Duorolgordijn genoemd.

 

 

Paneelgordijnen bij Woninginrichting F. BaakmanPaneelgordijnen worden ook wel Japanse panelen genoemd. 

 

 

Shutters van Tripple Shutters bij Baakman in DidamEen kamer met daglicht regulerende shutters verandert in een oase van stijl en rust.

Advies?

Welke raamdecoratie is voor jouw woning geschikt? Nog niet helemaal bekend met de mogelijkheden en wil je deze graag ervaren? Kom dan naar onze winkel.

 

partner logo's