Gordijnen

Of het nu gaat om vitrage, inbetween of overgordijnen; gordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Ze geven een behaaglijke warmte en huiselijkheid. Gordijnen hebben ook een isolerende werking, filteren het licht, voorkomen inkijk en creëren zo privacy. Ook de akoestiek kan positief beïnvloed worden door het ophangen van gordijnen. 

 

Vitrage

De transparante stoffen zijn uitermate geschikt voor een intieme sfeer.

Vitrage stoffen bij F. Baakman

 

Inbetween

Inbetweens zijn gordijnstoffen die tussen overgordijnen en vitrage in zitten

Inbetween bij Baakman in Didam

 

Overgordijnen

Overgordijnen zijn ook te combineren met tal van producten zoals vitrage of inbetween maar ook met bijvoorbeeld vouw- of rolgordijnen.

Overgordijnen bij Baakman in Didam

  

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn van veel inbetween- en overgordijnstoffen te maken.

Vouwgordijnen worden in eigen atelier gemaakt bij Baakman

 

Merken

Wij bieden een breed assortiment gordijnstoffen met merken zoals A House of Happiness, Holland Haag, Catch, Cachet, Lethem Vergeer, Egger, DeKortex en Silvester.

 

Confectie

Sinds 1998 worden al onze vitrage, inbetween, overgordijnen en ook vouwgordijnen door ons in eigen atelier geconfectioneerd. Er zijn verschillende plooi opties zoals de enkele plooi, vlinderplooi of de tripple plooi, maar ook zeilringen! Bekijk ons uitgebreide assortiment aan gordijnen in onze winkel. Wij hebben diverse showbanen hangen om u kennis te laten maken met verschillende eigenschappen van de gordijnstoffen. 

 

 

 

partner logo's