Trapbekleding

Je kunt op verschillende manieren een trap bekleden. Waar je voor kiest is afhankelijk van verschillende factoren. Als eerst bekijk je wat je mooi vind, maar ook bekijk je hoe jouw thuis situatie is. Heb je kinderen, dan wil je ook graag veilige trap. Heb je huisdieren, dan kies je voor praktisch als het gaat om schoonmaken. Is het een open trap of een dichte?

 

            Laat je trap bekleden met PVC van Ambiant door woninginrichting F. Baakman Laat je trap bekleden met PVC van Ambiant door woninginrichting F. Baakman

 

Tapijt op de trap zorgt er voor dat het lekker zacht is aan de voeten en dempt ook het loopgeluid. Hou je van strak? Dan kun je kiezen voor een trap met pvc of vinyl. Dit is gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsvrij.

 

Een trap met pvc of vinyl word netjes afgewerkt met een (aluminium) antislip profiel. Deze word op de rand van een traptrede bevestigd en heeft een beschermende werking. Door trapprofielen te plaatsen slijten de treden namelijk minder snel. Ook zorgt dit voor veiligheid! 

 

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keus. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden of vul ons contactformulier in! Bekijk hieronder alvast een aantal trappen die bekleed zijn door onze vakmannen. 

 

partner logo's